Wat kan ik je bieden?

Wat kan ik je bieden?

Als energetisch coach help ik je zelf te ontdekken wat nu echt belangrijk is in je leven en hoe je van moeten naar willen kunt gaan. Hoe ga jij ervoor zorgen dat je weer meer energie hebt en meer aan jezelf toekomt zonder schuldgevoel? Hoe ga je om met alle prikkels die binnen komen?
Samen gaan we kijken hoe dat allemaal zo komt (onderliggende patronen) en hoe je ervoor kunt zorgen dat je blijvende veranderingen hierin aanbrengt (eigen regie). Daarnaast leer je vertrouwen op je intuïtie en vergroot je je zelfvertrouwen.

Het sleutelwoord is bewustwording. Ik kan je helpen bij het ontwarren van de hele kluwen die je niet meer kunt overzien.
Ik heb hier diverse methodieken voor die ik inzet passend bij jouw persoonlijkheid en de vragen die je hebt. Ik doe dit vaak heel intuïtief en onderzoekend. Ik heb geen vast programma waar iedereen inpast. Maatwerk dus!

Enkele methodieken:

Dot Energetische coaching: reading en healing
Dot_2 Coachinggesprekken
Dot_5 Visualisaties
Dot_2 Diverse kaartspellen als coachingtool (tarot, kwaliteitenspel , inspiratiespel, Engelenkaarten etc.)
Dot_1 Circle of influence
Dot Kernkwadranten
Dot_5 (Familie) opstellingen
Dot_4 Voice dialogue
Dot_1 Faster EFT
Dot HAT (hart adem techniek)
Dot_5 Emotion code