Recensie1

Anouk……………een topper!
Stukje bij beetje kwam ik door vervelende omstandigheden op mijn werk in een diepe put terecht. De wereld was voor mij niet meer dan een grijze massa, ik zag nergens meer een lichtpuntje. Wat voelde ik me gruwelijk alleen, waardeloos en wat was ik  door bepaalde mensen enorm in de steek gelaten. Ik ben nog nooit zo moe, zo bang, eenzaam en ongelukkig geweest. Helder denken dat lukte niet meer.

Via de bedrijfsarts kwam ik bij Anouk terecht. Het eerste contact met haar voelde voor mij meteen vertrouwd. Wat was het fijn om te ervaren dat zij mij wilde helpen en dat zij er gewoon voor mij wilde zijn!!  In een ongedwongen sfeertje, gewoon bij mij thuis met een lekker kopje thee en natuurlijk wat lekkers erbij, zijn we samen aan de slag gegaan. Het was al fijn dat ik mijn verhaal mocht doen. Anouk luisterde en stelde de juiste vragen om een beeld te krijgen van de hele situatie. Ze gaf me alle ruimte, was begripvol en daardoor kreeg ik langzaamaan weer vertrouwen.

Wat vond ik het fijn als ze er was. Met behulp van kaarten kwamen we er samen achter welke persoonlijke kenmerken van mij waren. En welke valkuilen daardoor konden ontstaan. En het was zo herkenbaar!! Het leek wel of ik met een spiegel in mijn ziel kon kijken. Ze liet mijn kwaliteiten zien , dat waren er veel meer dan ik dacht en we gingen aan de slag met in kaart brengen wat ik graag zou willen. Ook  leerde ik  dat je sommige mensen niet kunt veranderen en dat ik daar zo min mogelijk energie in moet steken. Ik moest keihard werken om die grijze massa te laten verdwijnen. Maar het was des te fijner om steeds meer kleur te gaan zien. Anouk heeft me bij de hand genomen toen ik dat heel hard nodig had en stapje voor stapje liet ze me los. Het was fijn te weten dat ze er onvoorwaardelijk voor me was.

Na ongeveer een half jaar was ik weer krachtig genoeg om mijn dagelijks leven op te pakken zonder de hulp van Anouk. Mochten zich er nu situaties voordoen, dan denk ik weer aan alles wat ik geleerd heb. Ik ben er veel sterker uitgekomen. En het is fijn om te weten dat ik wanneer het nodig zou zijn, ik altijd bij Anouk terecht kan.

Als je een coach nodig hebt schroom dan niet om Anouk te vragen. Dat gun ik iedereen. Ze is echt een topper!! Haar rust en begrip en inlevingsvermogen helpen je gegarandeerd om weer de juiste weg te vinden.

Carin uit Heerlen

Terug naar Recensies