Recensie 7

 

Erkenning, een gehoord gevoel, handvaten, mijn grenzen opnieuw ontdekt en geleerd deze te bewaken

 

Ik ben bij Anouk terecht gekomen toen ik in een wachtkamer zat en haar visitekaartje zag hangen op een prikbord. De inktvlekken in haar logo trokken mijn aandacht.

Vanaf het moment dat ik Anouk mailde met mijn hulpvraag tot het moment dat de coaching tot een einde kwam was ze altijd zeer betrokken en informatief.

Mijn hulpvraag bestond uit meerdere vragen rondom hoogsensitiviteit en alles waar ik tegenaan liep (grenzen kwijt, vaak uitgeput, controledrang, loslaten, oud zeer, relatieproblemen, mama van twee hoogsensitieve kinderen enz).

Anouk heeft mij super geholpen om zaken weer helder te krijgen in mijn eigen proces. Ze luisterde om mij echt te begrijpen. Ze luisterde heel rustig waardoor ik mezelf kon zijn en me kwetsbaar durfde op te stellen.

Wat ik ook heb opgestoken van Anouk is dat ik mezelf soms niet te serieus moet nemen en eens om mezelf kan lachen. Dat maakt een serieus moment meteen wat luchtiger.

Anouk is eerlijk en draait er niet om heen. Dit waardeer ik zeer. Ik heb altijd uitgekeken naar onze gesprekken omdat ik wist dat ik me erna een stuk lichter en positiever zou voelen en ik had weer iets om mee aan de slag te gaan.

Samengevat heeft de coaching van Anouk mij dit gebracht:

Erkenning, een gehoord gevoel, handvaten, mijn grenzen opnieuw ontdekt en geleerd deze te bewaken, meer zelfinzicht en zelfacceptatie, bevordering van mijn spirituele groei op een nuchtere wijze en meer in mijn kracht gekomen als HSP.

Ik voelde een mooie verbinding. En ik geloof er zeker in dat zij niet voor niets op mijn pad is gekomen want alles wat ik bij en van Anouk heb gehoord, gezien en gevoeld heeft mij weer een stukje laten groeien en helen.

Zoals ik al zei komen mensen niet voor niets op je pad en lees je deze review ook niet voor niets 😉 Bedankt lieve Anouk!!

 

Lieve groetjes Lioba.